Velkommen
         Mindesten
         Priser
         Stenhuggeren
         Kontakt
 
This lace wig cap is black which is perfect for all scalp brazilian hair uk and makes sense if you have black hair on the lace wig. If you take care of this hair extensions uk will last way longer than I year! I am buying another one today and I will take good care of this one so that it will last for many years lol. We are a team of passionate brazilian hair uk to providing the highest quality human hair extensions, synthetic lace wigs and more. We offer the lace wigs uk look and feel like a million dollars without breaking the bank.

Mit navn er Karl Christian Badsberg-Nielsen, og jeg er stenhuggeren i mit enkeltmandsfirma i Dronninglund.

Tilbage i 1983 kunne jeg kalde mig udlært stenhugger og i den forbindelse også med medalje.
Jeg arbejdede herefter som svend hos tre forskellige stenhuggerier og fik her også kendskab til tre forskellige grundlag at drive et stenhuggeri på.

I 1999 starter jeg mit eget lille stenhuggeri i Dronninglund med et solidt grundlag, der bygger på høj service, lav pris og ikke mindst loyalitet.
Det er samme firma jeg driver i dag, og det bygger stadig på det samme grundlag som i 1999, nu er jeg blot flyttet til Karetmagervej, hvor jeg arbejder i et nyt værksted og en ny udstilling.
Det meste af mit arbejde foregår på Karetmagervej og på de kirkegårde og andre steder, hvor jeg leverer og henter stenene.
I min private bolig i Hals har jeg også en mindre udstilling og kontor. Jeg bor på Østergade, sammen med min kone, Lisbeth og vores tre børn.


Som I kan læse, er mit stenhuggeri helt mit eget, fordi jeg selv har startet det, og fordi jeg selv har drevet det i disse år. Derfor er mit firma også vigtigt for mig, og jeg vægter meget højt at bibeholde de værdier, jeg satte for mit firma i 1999.
 
 
 
brazilian hair uk