Velkommen
         Mindesten
             -  Natursten
             -  Monumenter
             -  Plænesten
             -  Urnesten
         Priser
         Stenhuggeren
 

Gravsten i granit og marmor produceret fra bunden

Jeg producerer gravsten fra bunden i forskellige materialer, størrelser, former og farver. Mit stenhuggeri adskiller sig særligt ved, at jeg producerer gravsten og andre mindesten alene gennem håndværk og ikke med hjælp fra store maskiner. Det betyder, at jeg kan levere flotte, detaljemættede løsninger til ethvert ønske.

Unikke og traditionelle løsninger

Jeg køber og bearbejder selv granit og marmor, og det giver mig mulighed for at producere unikke og specielle såvel som traditionelle løsninger. Dertil hører god service og lave priser, som gennem hele firmaets levetid har været et kendetegn. Min primære målsætning er at gøre dig glad og tilfreds – dels ved at levere et godt stykke håndværk efter aftalen og dels ved at tilvejebringe en behagelig proces, der beror på tryghed, respekt og tillid. 

Restaurering af gamle gravsten

Har du en gammel gravsten, som bærer præg af slitage eller skader, og hvor skriften evt. er blevet utydelig, tilbyder jeg restaurering. Jeg renser og maler op igen – både i granit og marmor.

Besøg mit værksted eller ring i dag

På mit værksted i Dronninglund modtager jeg bl.a. mange henvendelser fra Nørresundby og Vodskov, men ordrer fra andre dele af landet er også meget velkomne. Ring til mig på 98 84 20 50 og lad mig høre om dine ønsker. Du er også meget velkommen til at besøge mit værksted og se mit store udvalg af mindesten.